Relaxation massage

Classic Relaxation treatment consists of a slow paced full body massage 

Pregnancy Massage

For Expecting Mamas. You will be cushioned comfy on your noble side like a real queen should.

Lymphatic Drainage Massage

Also called Manual Lymph Drainage (MLD), is a type of gentle massage intended to encourage the natural drainage of the lymph which carries waste products away from the tissues.

Sportsmassage

Sports Massage is a deep tissue rejuvenating massage which eliminates tension within muscles and reduces pain in the back, neck and shoulders

Ontspanning- en sportmassage, comfortabel in eigen huis

Over AlexMassage

AlexMassage is een unieke service die massage-ervaringen van hoge kwaliteit bij u thuis levert, met een professionele tafel of massagestoel. Fysiek en mentaal comfort zijn van cruciaal belang voor diepe ontspanning.

Alexandra gelooft dat alleen het gemak van een eigen plek een omgeving kan creëren die bevorderlijk is voor duurzaam welzijn. Niet-rommelige thuisbezorging betekent ook dat u uw kostbare tijd niet hoeft te besteden aan het vinden van een salon en daarheen te gaan in winderige regen, dat u geen badkamer hoeft te delen, dat u geen lelijke inrichting hoeft te verdragen of dat u achterdochtig hoeft te zijn over verborgen camera’s.

Snelle toegang zonder dat u formulieren hoeft in te vullen, last-minute boekingen en verschillende betalingsopties zorgen ervoor dat uw ervaring geheel probleemloos verloopt.

De volledige lichaamsmassage, ontworpen door Alexandra zelf na maanden van intensieve training in India met gerenommeerde bewegingsmeesters, spirituele goeroes en Ayurvedische beoefenaars, verjongt niet alleen je vermoeide spieren, maar stuurt je geest ook op een reis van een uur vol rust, vrede en gelukzalige vergeetachtigheid, resulterend in een langdurige gemoedsrust en een staat van kalmte en helderheid – zowel emotioneel als psychologisch.

Alleen zo’n integratieve aanpak kan je geest echt kalmeren en de pijn uit je lichaam wegnemen na een stressvolle dag. AlexMassage, aangeboden in het Engels en met een keuze uit druk, geur, muziek en exclusieve kleurenschema’s, stimuleert uw ziel en verwent uw zintuigen.

Lees ruim zeventig aanbevelingen van klanten op Google Reviews en Facebook of volg mij op Instagram.

Boek een massage

Alex Massage levert KLASSIEKE ONTSPANNING- en SPORTMASSAGE, in jouw comfortabele thuis omgeving zonder voorrijkosten.