Over Alexandra

Mijn avontuur met massagetherapie begon ongeveer tien jaar geleden tijdens een van mijn reizen, toen een indrukwekkende ontmoeting in Portugal met een alternatieve beoefenaar genaamd Manu mijn kijk op welzijn en natuurlijke genezing volledig veranderde. Toen ik terugkwam, begon ik me te verdiepen in Ayurveda, de oude hindoeïstische natuurgeneeskunde. Later brachten mijn reizen mij naar Spanje, Israël en Thailand, waar ik verschillende massagetechnieken studeerde, zoals Zweedse, Thaise, Hawaïaanse, sport- en ontspanningsmassage – waarvoor ik een certificaat uit Nederland heb.

Na in totaal bijna een jaar in India en Zuidoost-Azië te hebben gewoond, studeerde ik massage, natuurgeneeskunde, yoga en Indiase klassieke dans onder leiding van internationaal erkende artsen, hindoeïstische monniken en eerbiedwaardige bewegingsleraren. AlexMassage is het resultaat van al deze ervaringen. In mijn praktijk gebruik ik een integratieve aanpak, geleid door één principe: geef wat je wilt ontvangen. Wat ik heb geleerd, wil ik graag met anderen delen en tegelijkertijd een onberispelijke service bieden tegen een redelijke prijs.

Verder heb ik een onderwijsdiploma en een MA in Hedendaagse Dans en Theaterwetenschappen van de Universiteit Utrecht. Als expat weet ik dat weg van huis zijn en proberen je aan te passen aan een nieuwe omgeving een uitdagend en stressvol proces kan zijn. Het leven als expat kan spannend zijn, maar niet altijd gemakkelijk. AlexMassage is bedoeld voor personen die op zoek zijn naar een nieuwe manier om met hun dagelijkse levensproblemen om te gaan en die gemotiveerd zijn om zelfgroei te bereiken. Mensen hebben mij verteld dat mijn massage hen diep ontspant. Wacht dus niet langer en maak een afspraak!

Alex - mobile massage

Boek een massage

Alex Massage levert KLASSIEKE ONTSPANNING- en SPORTMASSAGE, in jouw comfortabele thuis omgeving zonder voorrijkosten.