Het is vaak moeilijk om te weten hoeveel u werkelijk voor uw massage betaalt, omdat het vergelijken van prijzen verwarrend is vanwege onduidelijke tijdvakken zoals 45 of 70 minuten, evenals de alomtegenwoordige enigmatische ‘intake’-afspraak. Uit marktonderzoek van ThoughtPlate voor AlexMassage blijkt dat een gemiddelde prijs voor een behandeling van 60 minuten in Leiden € 76,20 bedraagt, zonder thuisbezorging. Bij AlexMassage is één uur ook één uur. Er worden geen bezuinigingen gemaakt om afspraken rug aan rug in te passen. De hele sessie duurt ongeveer 20 minuten langer, zodat u kunt zien hoe de verse lakens voor u worden verschoond, uw oliën en behandelingssamenstelling kunt kiezen en daarna langzaam weer in de realiteit kunt terugkeren.

Ik bezorg GRATIS in Leiden en omgeving: Leiderdorp, Oegstgeest, Voorschoten en Warmond.

Verdere locaties hebben een toeslag van €10: Katwijk, Rijnsburg, Sassenheim, Voorhout, Wassenaar en Zoeterwoude.

Locaties met een toeslag van € 20,- zijn: Bezuidenhout, Leidschendam, Leidschenveen, Mariahoeve, Noordwijk, Roelofarendsveen en Voorburg. Informeer naar locaties die hier niet vermeld staan.

De toeslag wordt bepaald op basis van reistijd en complexiteit en niet per kilometer. Hotels hebben een toeslag van € 15.

Geaccepteerde betalingen: contant, pin, creditcard, contactloos, mobiel en bankoverschrijving. AlexMassage is een legitiem bedrijf geregistreerd bij de Kamer van Koophandel (KvK). Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Prijslijst

  • €79 voor 60 minuten massage
  • €99 voor 75 minuten massage
  • €109 voor 90 minuten massage
  • €119 voor 2 x 45 min couples Quick Fix
  • €149 voor 2 x 60 min couples Full Body Special
  • Avond & Weekend 50% toeslag

Kadobonnen zijn voor dezelfde tarieven verkrijgbaar.

Voor evenementen en bedrijven, zie Events.

Perfect als kado!

wist je dat Alexmassage ook kadobonnen heeft? Een massage is altijd een geweldig geschenk.... Lees meer >

Book a massage

Alex Massage provides CLASSIC RELAXATION and SPORT MASSAGE at the comfort of your home with FREE delivery