Behandelingen

Alexmassage provides services exclusively with home delivery.
Below you can find practical information about the treatment.

Mobiele massage – hoe werkt het?

Ik kom bij u thuis – of het nu uw appartement, hotelkamer, tuin, jacht, camping of werkruimte is – met een draagbare massagetafel en alle benodigde spullen. Het opzetten duurt ongeveer vijf minuten en vergt ongeveer 2,5 m² ruimte. Het enige wat u hoeft te doen, is u uit te kleden en comfortabel op de tafel te gaan liggen. U wordt bedekt met een deken, waarbij alleen het gemasseerde gebied zichtbaar is.

Meestal omvat de optie van 60 minuten benen, onder- en bovenrug, nek, schouders en gezichtsmassage. De optie van 90 minuten omvat bovendien armen, handen, hoofdhuid, voeten, voorste dijen of dijcups voor de dames. U bent vrij om zelf de inhoud van elke sessie te kiezen, maar voor de eerste keer raad ik over het algemeen bovenstaande samenstelling aan, waarbij de rugmassage ongeveer de helft van de toegewezen tijd in beslag neemt.

In mijn praktijk gebruik ik een integratieve aanpak en varieer de druk naar wens van medium tot diep. Er wordt alleen hypoallergene geurvrije olie gebruikt. Voor elke sessie worden schone lakens verschoond en de apparatuur wordt daarna voor uw ogen ontsmet. Speel uw favoriete muziek of laat Alex iets ontspannends kiezen uit haar groovy bibliotheek.

Mobile massage Leiden - Treatments

Cadeaubonnen

Alexmassage geeft zonder extra kosten originele, mooie cadeaubonnen uit voor alle soorten behandelingen. Verras uw vrienden en familie met een uniek cadeau en een gepersonaliseerde boodschap op elke voucher. Cadeaubonnen worden per traditionele post verzonden na ontvangst van de betaling of op een specifieke datum en zijn drie maanden geldig. Meer over cadeaubonnen. 

Evenementen / zakelijk aanbod

Of je nu een bedrijfsgreet & meet-feest, schoolreünie, vriendenfilmavond of meisjespyjama-avond organiseert, AlexMassage kan een kortere versie van haar uitzonderlijke Klassieke Ontspanningsmassage op uw locatie bezorgen: 

  • 30 minuten sessie inclusief rug, nek, armen en schouders op een professionele massagetafel kost €45. Reserveren van minimaal drie sessies per evenement is verplicht.
  • 15 minuten behandeling inclusief schouders, nek en bovenrug op een professionele massagestoel kost €25. Reserveren van minimaal vijf sessies per bezoek is verplicht.
Mobile massage Leiden - Treatments

Book a massage

Alex Massage provides CLASSIC RELAXATION and SPORT MASSAGE at the comfort of your home with FREE delivery