Rebozo Massage

Rebozo massage is a gentle massage that relaxes and balances the lower back and pelvic areas,
increases the natural flow of the body, and strenghtens bonding and attachment

Wat is Rebozo-massage?

Rebozo is een handgeweven sjaal uit Midden-Amerika die al eeuwenlang door verloskundigen wordt gebruikt om de bevalling te vergemakkelijken, baby’s in een draagdoek te dragen en een afsluitend massageritueel uit te voeren. Het is dit laatste dat Alex aanbiedt aan moeders in de postpartumfase. Rebozo-massage is een aanvulling op een volledige lichaamsontspanningsmassage die alle fysieke spanning laat ontsnappen voordat u zich kunt verbinden met uw vrouwelijkheid op het nieuwe pad naar het moederschap, waarin uw welzijn slechts op de tweede plaats komt na dat van uw kind.

Postnatale Rebozo-massage is geschikt vanaf de eerste week na de bevalling, of zodra de moeder haar baby langer dan een uur bij haar dierbaren kan achterlaten. Na een ontspannende massage van het hele lichaam op een professionele massagetafel gaat u rustig over op de Rebozo, die ik vooraf heb opgesteld op een zachte mat met kussens. U kunt kiezen tussen 60, 75 of 90 minuten, waarbij het Rebozo-gedeelte een derde van de hele sessie in beslag neemt. Als u nog nooit AlexMassage hebt gehad, raad ik een sessie van minimaal 75 minuten aan, zodat u echt diep kunt ontspannen vóór het slotritueel – wat heel ontroerend en persoonlijk kan zijn. Daarom is het belangrijk dat u echt de tijd neemt om af te stemmen en dat u zich op uw gemak voelt bij uw massagetherapeut.

Perfect als kado!

wist je dat Alexmassage ook kadobonnen heeft? Een massage is altijd een geweldig geschenk.... Lees meer >

Rebozo Massage AlexMassage.nl Massage Leiden

En hier voor onverschrokken vrouwelijke inspiratie is Frida Kahlo met haar rebozo op een VOGUE-cover uit 1937. Foto door Toni Frissell. Kijk op mijn Instagram voor de meest recente indrukken van Rebozo en ontspanningsmassage. Touch you soon!

Boek een massage

Alex Massage levert KLASSIEKE ONTSPANNING- en SPORTMASSAGE, in jouw comfortabele thuis omgeving zonder voorrijkosten.