Onstpanning- en Sportmassage

Alexmassage provides services exclusively with home delivery.
Below you can find practical information about the treatment.

Klassieke ontspanningsmassage

De klassieke ontspanningsbehandeling bestaat uit een langzame volledige lichaamsmassage waarbij alleen biologisch ayurvedische antistressoliën worden gebruikt. Zen-muziek of natuurgeluiden worden op de achtergrond afgespeeld op draagbare luidsprekers van hoge kwaliteit, terwijl Alex een gestage stroom zachte druk uitoefent op uw vermoeide lichaam. De klassieke ontspanningsmassage verjongt niet alleen uw vermoeide spieren, maar vermindert ook angst en symptomen van seizoensgebonden affectieve stoornis, en vergroot het lichaamsbewustzijn. Het resulteert in een betere concentratie, stimuleert een gezonde levensstijl en vermindert lichaamspijn. De behandeling is gericht op degenen die zelfbewustzijn willen beoefenen, het bewustzijn willen vergroten en het algehele geluksniveau willen verhogen. Ze stimuleert acceptatie en brengt harmonie in uw directe omgeving.

Mobile massage Leiden - Treatments

Perfect als kado!

wist je dat Alexmassage ook kadobonnen heeft? Een massage is altijd een geweldig geschenk.... Lees meer >

Sport- en deep tissue massage

Sportmassage is een diepe weefselverjongende massage die spanning in de spieren elimineert en pijn in de rug, nek en schouders vermindert. Dit heeft een onmiddellijk effect op de slaap, het humeur en de vitaliteit, die zowel ons privé- als beroepsleven diepgaand beïnvloeden. De manuele behandeling, gericht op degenen die in hun dagelijks leven fysieke activiteit uitoefenen, richt zich op gespannen spiergebieden, wat direct resulteert in een verhoogd energieniveau, een verbeterd immuunsysteem, evenals een verminderde gevoeligheid voor ziekten en infecties, en minder hoofdpijn en slapeloosheid.

Als u niet zeker weet welke behandeling het beste bij u past, kan Alex een combinatie van beide aanbieden die past bij uw persoonlijke behoeften.

Boek een massage

Alex Massage levert KLASSIEKE ONTSPANNING- en SPORTMASSAGE, in jouw comfortabele thuis omgeving zonder voorrijkosten.